BEWUST ZIEN... BEWUST VOELEN... BEWUST ERVAREN... BEWUST "ZIJN" ...
LEVEN ... VANUIT HET HART, IN HET "HIER EN NU".Mijn naam is Miranda van Zanten. (geboren 1972) Moeder van 3 kinderen.

In de afgelopen 20 jaar ben ik erachter   gekomen dat mijn hart en mijn passie ligt bij Ayurveda. In de brede zin daarvan, gezien de Ayurvedische levenswijze. Ook geldt volgens de Ayurveda dat een voorwaarde is voor een goede leefwijze om blij te zijn, indien dat niet het geval is dan is er een verstoring in het lichaam en een allereerste stadia van een ziekte.

Bewust leven, bewust voelen en bewust zien, iedere dag, ieder moment opnieuw en daar naar handelen. Lichaam, geest en ziel op elkaar afstemmen. Maakt het leven overzienbaar, eerlijk, ruim, plezierig en vol (universele)liefde. Nu ruim 20 jaar mag ik mensen helpen in de vorm van Ayurvedische massage die een reinigende werking heeft en lichaam, ziel en geest dichter bij elkaar brengt
.
Sinds 13 jaar ben ik dagelijks actief aan het werk in mijn eigen praktijk voor Natuurlijk Geneeskunde. Ook het geven van Klassieke Yoga lessen en Shambala Healing, spirituele counseling zijn een onderdeel hiervan. Mijn opleiding voor de Hatha Yoga ligt o.a bij de Saswitha Stichting, school voor Yoga en Wijsbegeerte en mijn ervaringen in mijn dagelijks leven. De beginselen van de Ayurvedische massage eveneens bij de Saswitha Stichting, de verdiepingsopleiding heb ik genoten bij Drs Alaknanda Roa. Nog steeds ben ik in opleiding en verbonden met de school Yoga Ayurveda Health in Belgie onder leiding van John Marchant. Meditatie en Healing bij Hen Straver. Dorn therapie en Breuss massage bij het Dorn instituut in Ommen. Mijn meeste ervaring heb ik voor nu gekregen uit de Babaji Ashram in Loenen, waar de verruimende, maar liefde volle lessen zijn ontvangen.
Per april 2019 ben ik geregistreerd en gecertificeerd VLOW® Borstweefselbehandelaar. Indien gewenst kunt u voor advies over borstgezondheid en VLOW® borstweefselbehandelingen bij mij terecht.

Jai Maha Maya Ki Jai  
Om Namah Shivaya  
Namasté