BEWUST ZIEN... BEWUST VOELEN... BEWUST ERVAREN... BEWUST "ZIJN" ...
LEVEN ... VANUIT HET HART, IN HET "HIER EN NU".

 

Hulp bij gewichtsverlies met Auriculo Therapie

Auriculo therapie kan bij allerlei klachten worden ingezet, zo ook bij hulp met afvallen zonder honger.

Tijdens de behandeling worden er in de oren 3 kleine verblijfsnaaldjes of Auriculo korrels geplaatst.

En dit allemaal zonder het volgen van een streng dieet. 

De verblijfsnaaldjes (slechts 0.3 mm) blijven gemiddeld 2 tot 3 weken in de oren zitten voor een langdurige werking. 

U wordt begeleid om u doel te bereiken. Zonder extra (streng) dieet. Geen punten tellen, geen calorieen tellen en niet iedere 4 weken wegen op de weegschaal. Iedere 4 weken wordt er een vervolgafspraak gemaakt. U verliest gemiddeld 2.5 tot 3 kg per maand.

  • De begeiding kan ook bestaan door een dietist (waar u misschien al onder begeleiding bent) . 
  • U kunt er ook voor kiezen om de Auriculo Therapie samen te laten gaan met de voedingsadviesen vanuit mijn kennis uit de Ayurveda. Door middels van een Veda pulse test wordt er een individueel voeding en kruidenlijst samengesteld vanuit uw persoonlijke dosha. Er wordt dan ook een pols en tong diagnose afgenomen. En gekeken naar uw huidige eetgewoonten en evt ongemakken die u ervaart. 
  • Maar ook zonder dietist kunt u er voor kiezen voor de begeleiding en ondersteunig van de Auriculo therapie. Wel belangrijk is het om de alcohol te laten staan. En ook zo de koek, snoep, chips tijdens het programma. en de witte suikers te vermijden.

Het plaatsen van de verblijfsnaaldjes en of korrels kan een bijkomende ondersteuning zijn om onder andere het honger en dorst gevoel te reguleren.

De 1e zaterdag van de maand van 9:00 uur - 12:00 kunt u een (vervolg) afspraak makan voor de Auriculo Therapie voor ondersteuning bij gewichtsverlies en stoppen met roken.

Voor een 1e afspraak en in de combinatie met Ayurvedisch advies kunt u op ieder moment een afspraak maken in de week. Dit is niet afhankelijk van de 1e zaterdag van de maand.

De 1e afspraak met intake duurt 60 minuten.

De vervolgafspraken voor deze ondersteuning van Auriculo Therapie duurt 20 minuten.

Maak een afspraak