BEWUST ZIEN... BEWUST VOELEN... BEWUST ERVAREN... BEWUST "ZIJN" ...
LEVEN ... VANUIT HET HART, IN HET "HIER EN NU".

Pindasweda


 Pindasweda (kruidenstempel) is een warmtebehandeling - pinda betekent 'balletje' en sweda betekent 'zweten'. Tijdens de pindasweda wordt het volledige lichaam gemasseerd met opgewarmde rijst/ zand/kruiden zakjes. De combinatie van de hitte en de diepe massage geeft aan het lichaam een krachtige stimulans om zich te zuiveren. Hinderlijke ballaststoffen die diep in de weefsels genesteld zitten worden losgewoeld en uitgezweet.

Pindasweda is geschikt voor allerhande aandoeningen: spierpijnen, sportletsels, tenniselleboog, gewrichtsaandoeningen, osteoporose, artritis, slijtage tussen de wervelschijven, cellulitis, lumbale stenose, nervositeit door degeneratie, neurologische aandoeningen, spanning, angst, slapeloosheid...


Duur van de behandeling: 90 minuten.

 

Deelmassage 35 minuten.

 

Afhankelijk van uw aanvullende ziektekosten verzekering kunnen de behandelingen volledig of gedeeltelijk worden vergoed. Afspraken dienen uiterlijk binnen 48 uur, telefonisch, te worden geannuleerd. Binnen 48 uur zijn we genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.