BEWUST ZIEN... BEWUST VOELEN... BEWUST ERVAREN... BEWUST "ZIJN" ...
LEVEN ... VANUIT HET HART, IN HET "HIER EN NU".

Marma point


Verspreid over het hele lichaam liggen een groot aantal vitale punten die vergelijkbaar zijn met accupressuur punten. In totaal zijn er 107 belangrijke marmapunten. Ieder punt staat in verbinding met het lichamelijk, het emotionele en het spirituele lichaam. Op deze punten kan gevoeld worden waar blokkades zijn in het lichaam. Een gevoelige op pijnlijke marma betekent dat daar de energie niet goed kan stromen en dus afval stoffen niet goed kunnen worden afgevoerd.

Bij een marma punt  massage worden de Marma-punten afzonderlijk beroerd zonder gebruik te maken van olie. Door bewust contact te maken met het gehele energiesysteem ontstaat er een diepgaande ontspanning en kan de vitale energie weer gaan stromen door het lichaam, waardoor het lichaam zachter aan gaat voelen. 

Duur van de behandeling: 90 minuten

 

Bij een eerste constult wordt er een intake gehouden van minimaal 15 minuten. Het tarief bedraagd dan + € 12,-

 

Afhankelijk van uw aanvullende ziektekosten verzekering kunnen de behandelingen volledig of gedeeltelijk worden vergoed. Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van te voren, telefonisch, te worden geannuleerd. Binnen 24 uur wordt 50% de gereserveerde tijd in rekening gebracht. Bij niet annuleren wordt 100% van de gereserveerde tijd in rekening gebracht.