BEWUST ZIEN... BEWUST VOELEN... BEWUST ERVAREN... BEWUST "ZIJN" ...
LEVEN ... VANUIT HET HART, IN HET "HIER EN NU".

Netra Basti (oogbehandeling)
Kati Basti
Uro Basti

Ayurvedische behandeling voor rug en oogklachten bestaat uit het maken van een dam van deeg en het volgieten en verversen met warme medicinale (kruiden)olie, licht in masseren. Na de behandeling kan een speciale Ayurvedische massage van de rug en de buik plaatsvinden.

Netra Basti (oogbehandeling) is een behandeling, die helpt oogklachten te verlichten / te verhelpen.

De ogen worden behandeld met warme (medicinale) ghee, gecombineerd met een gezichtsmasage.
Daarna 30 minuten naliggen.

De behandeling verlicht vermoeide en pijnlijke ogen, helpt het gezichtsvermogen te herstellen en heeft een verjongend effect op de ogen.

Aanbevolen bij:   Oogklachten, droge ogen, vermoeide en of geïrriteerde ogen, ooginfecties, glaucoom, afnemend gezichtsvermogen, wazig zicht, beeldschermwerkers etc.
Het is zeer effectief bij de behandeling van oogziekten en slecht of wazig zien. Het verlicht vermoeidheid van de ogen en helpt het gezichtsvermogen te herstellen.

Voordelen:   Beter zicht, duidelijker kleur definitie bij het zien van, verlichting van pijn en vermoeide ogen.

 

Doorgaans zijn er c.a 5 behandelingen nodig.

Duur van de behandeling: 60 minuten.
 

Kati Basti is een techniek die wordt toegepast bij rugklachten; chronische lage rugpijn, hernia, wervelkolom problemen, rugstijfheid, ontstekings- en of spierpijn. Het kan ook worden ingezet bij rugklachten die vanuit het bekkengebied of vanuit de buik doorstralen naar de rug, of bij rugpijnen tussen de schouderbladen waar zich bepaalde spanningen hebben opgehoopt. Het doel van de Kati Basti is om de plaats die overbelast en ongezond is tot diepe ontspanning te brengen.

 

Uro Basti is een therapie die het hart versterkt en overmatige hartkloppingen en pijnen verminderd. Hartritmestoornissen en andere ongemakken in het hartgebied kunnen met deze methode goed behandeld worden. Alleen op advies van therapeut.