BEWUST ZIEN... BEWUST VOELEN... BEWUST ERVAREN... BEWUST "ZIJN" ...
LEVEN ... VANUIT HET HART, IN HET "HIER EN NU".

Karna Purana     (Warme olie gieten in oor)
.

Warme olie in oren. Hoofd, nek en  gezicht massage. De olie blijft tot een maximum van 10 minuten in de oren. In de tussen tijd wordt subtiel het gezicht gemasseerd en rond om het oor en overgang van nek en schedel. Zodat de olie goed daar kan gaan stromen. En de gehoorgang zich kan ontdoen van evt overmatig vayu. (lucht).  Ook de handen worden gemasseerd.

Indicaties: veel oorsmeer, oorpijn, kaak op slot, duizeligheid, tand en tandvleesproblemen, vermindert stijfheid in nekregio, hersenstimulans, oorsuizen, verbetert het gehoor. 
Deze behandeling wordt niet toegepast bij mensen met een geperforeerd trommelvlies of buisjes in de oren. Oorontsteking.


Duur van de behandeling: 35 minuten.


Bij een eerste constult wordt er een intake gehouden van minimaal 15 minuten. Het tarief bedraagd dan + € 12,-

 

Afhankelijk van uw aanvullende ziektekosten verzekering kunnen de behandelingen volledig of gedeeltelijk worden vergoed. Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van te voren, telefonisch, te worden geannuleerd. Binnen 24 uur wordt 50% de gereserveerde tijd in rekening gebracht. Bij niet annuleren wordt 100% van de gereserveerde tijd in rekening gebracht.